De Morgen vernieuwt: “Meer tegen de stroom in zwemmen” – Media – De Morgen

Vanaf vandaag zal zalm het straatbeeld kleuren. Die zalm staat centraal in de nieuwe campagne die de krant vandaag lanceert. Want enkel een zalm zwemt tegen de stroom in. En maakt zo het verschil. Dat is net wat wij met De Morgen nog meer willen doen. Dat verwacht u ook van uw krant. Meer zalm zijn. Meer tegen de stroom in zwemmen, op zoek naar de bron.

De Morgen moet durven te roepen als de anderen zwijgen, moet luisteren als iedereen schreeuwt. Niet om per se tegendraads te zijn, wel om kritisch te zijn als iedereen dweept. Om kleur te brengen als iedereen het zwart-wit ziet. Om u inzicht te bieden op het moment dat iedereen zich blindstaart op de feiten.

Niet iedereen loopt met een megafoon in zijn hand. Dus laat De Morgen ook die andere, wat stillere stem aan het woord. En waarom zouden we zomaar geloven dat er maar één weg naar een doel is? Een zalm zwemt toch ook de andere richting uit? Waar anderen de kudde volgen, volgen wij de zalm. Zonder vooroordelen. Want De Morgen staat open voor een veranderende wereld, al weten we dat niet elke verandering vooruitgang is.

Daarom krijgt u vanaf 7 oktober een vernieuwde De Morgen: leuk tegendraads. Wij willen u boeien met inhoud, fotografie en vormgeving. Met nieuws, analyses, reportages, interviews, mensen. Tegen de stroom in, met voldoende peper en zout en waar het kan met een schep humor.

Lisbeth Imbo

Adjunct-hoofdredacteur

via De Morgen vernieuwt: “Meer tegen de stroom in zwemmen” – Media – De Morgen.